Privacyvoorwaarden

De Baptistengemeente De Verbinding is er zich van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Zo begrijpt u precies hoe wij werken. Door verder gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

De gemeente respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de eventuele persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze activiteiten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om te weten wie u bent en hoe u bent te bereiken. De gegevens worden opgeslagen voor zolang van belang is voor de betreffende activiteit. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten tijdelijk bewaren. Het kan zijn dat wij u vragen naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen voor zolang dat van belang is, gezien uw vraag of verzoek. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen geen persoonsgegevens via cookies.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie van gebruikers van deze website.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig de privacyverklaring te raadplegen.

Uitschrijven weekbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of dit privacybeleid nog steeds van toepassing is. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Versie
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20 januari 2020.

AVG
Klik hier voor het privacybeleid (conform AVG) dat wij hanteren voor de leden en vrienden van onze gemeente.