Verhuur

Ons gebouw `De Verbinding’ is een voormalig kantoorpand met een nieuwbouw multifunctionele zaal. Deze zaal biedt ruimte voor 600 zitplaatsen en is compleet ingericht met een groot podium, een geluids- en lichtinstallatie en projectiemiddelen. In de hal en de aansluitende lounge is voldoende ruimte om elkaar buiten de zaal te ontmoeten. In het gebouw is een professionele keuken aanwezig. Daarnaast zijn er diverse kleinere ruimten aanwezig voor kleinere bijeenkomsten.

Verhuur

De Verbinding biedt vele mogelijkheden en wordt dan ook verhuurd voor christelijke bijeenkomsten. Rondom het gebouw zijn 135 parkeerplaatsen aanwezig. Het gebouw ligt op 500 meter afstand van de A12 en is dus makkelijk te bereiken. In de directe omgeving zijn diverse eetgelegenheden.

Voor alle bijeenkomsten geldt dat de inhoud en doel van de bijeenkomst niet in strijd zijn met de visie en doelstelling van de Baptistengemeente Veenendaal. Daarbij moet vermeld worden dat het gebouw geen locatie is voor feesten en partijen en dat alcohol niet is toegestaan. 

Over verhuurzaken kunt u contact opnemen met ons via .